Secció oficial

Alemanya
Espanya
França
Xile
2019
100 min
Secció de La Mostra: 

Segle XX. El Pedro arriba a Terra del Foc per fotografiar l'enllaç de Mr. Porter, un poderós latifundista, amb una jove anomenada Sara, que es converteix en la seva obsessió per capturar la seva bellesa innocent. Una obsessió que li farà perdre els seus privilegis socials, condemnant-se a viure en un ambient hostil. Per sobreviure, el Pedro acaba traint els seus principis i integrant-se en una societat que contempla el genocidi dels nadius selknam. Una massacre de la qual acaba sent participi i còmplice per mitjà de les seves imatges. (sensacine.com)

Llengües Espanyol

Canadà
Cuba
2018
107
Secció de La Mostra: 

Com a conseqüència de l'accident nuclear de Txernòbil, en Malin, un professor de literatura russa de la Universitat de l'Havana, és separat de la seva família i la seva feina a fi de ser reassignat com a traductor entre els metges cubans i els nens que comencen a arribar de l'URSS per rebre tractament per exposició a la radiació. Arrencat de l'abstracte món acadèmic dins de l'implacable món de la medicina, en Malin ha de trobar una solució per evitar la seva creixent depressió. (filmaffinity.com)

Llengües Espanyol i rus, amb subtítols en espanyol

França
Guatemala
Luxemburg
2019
107 min
Secció de La Mostra: 

El Pablo es podria descriure com el pare model, afectuós amb els seus dos fills, amb una feina acomodada, pacient amb la seva dona i practicant de l'església evangèlica; però la seva vida perfecta comença a esfondrar-se quan es permet ser ell mateix i s'enamora d'un home. Enfrontat a la seva família i creences contra el seu autèntic ésser, el Pablo s'enfronta a la intolerància de la societat i de la seva pròpia família quan és forçat a internar-se en un centre de teràpia de conversió sexual si vol seguir veient els seus fills.(sensacine.com)

Llengües Espanyol

Bolívia
2020
70 min
Secció de La Mostra: 

L'Amazònia nord de Bolívia està al punt de mira de projectes extractivistes que amenacen els pobles que han custodiat els seus boscos. Noves carreteres, exploracions sísmiques i concessions forestals avancen selva endins, acorralant els territoris del poble tacana. Enmig d'aquest avanç, l'aparició de pobles en aïllament voluntari podria capgirar la partida.

Llengües Espanyol i mosetén, amb subtítols en espanyol

Afganistan
Alemanya
Argentina
Colòmbia
Dinamarca
Estats Units
Països Baixos
Suècia
Suïssa
Uruguai
2019
102 min
Secció de La Mostra: 

Al cim d'una imponent muntanya, a Colòmbia. El que a primera vista sembla un campament d'estiu, resulta ser un campament paramilitar on vuit nens guerrillers dits 'Los Monos' conviuen sota l'atenta mirada d'un sergent. La seva única missió és tenir cura de la doctora Sara Watson (Julianne Nicholson), una dona americana que han pres com a ostatge. Quan la missió comença a perillar, la confiança entre ells començarà a posar-se en dubte. (sensacine.com)

Llengües Espanyol

Alemanya
Brasil
2019
139 min
Secció de La Mostra: 

L'any 1950, l’Eurídice, una jove de 18 anys prodigiosa del piano que somia arribar a estudiar al Conservatori de Viena, i la seva germana Guida, de 20, que la seva única passió en la vida és trobar el veritable amor, viuen sota l'estricta tutela dels seus pares a Rio de Janeiro. Les dues germanes són separades per una mentida del seu pare i acaben perdent l'esperança de tornar-se a veure. (sensacine.com)

Equador
Mèxic
2019
95 min
Secció de La Mostra: 

Després de dos anys de trobades clandestines, un tímid cirurgià s'ha enamorat d'una dama de companyia. Però un accident li deixarà descobrir que ella no és la persona que ell creia, sinó una dona amb un perillós present que la persegueix, tant a ella com a altres dones, i que acabarà atrapant-lo també a ell. (programaibermedia.com)

Llengües Espanyol

Argentina
Bèlgica
Xile
2019
96 min
Secció de La Mostra: 

Xile, just abans que Allende assumeixi la presidència. El Jaime (Juan Carlos Maldonado) és un jove solitari i narcisista que apunyala el seu millor amic en un aparent rampell passional. Condemnat a presó coneix El Potro (Alfredo Castro), un home gran i respectat, amb qui estableix una estreta relació d’'amor negre', com en diuen a la presó. Ara el Jaime serà 'El Príncepe', i descobrirà afectes, lleialtats i lluites de poder darrere les reixes. Aquest drama que dirigeix Sebastián Muñoz està basat en la novel·la de Mario Cruz (sensacine.com)

Llengües Espanyol