Kaouther Ben Hania

Biografia 

Kaouther Ben Hania va néixer a Sidi Bouzid, Tunísia. És directora i guionista i viu a París. Va estudiar cinema a Tunísia (EDAC) i després a París (Fémis i la Sorbonne). Va dirigir diversos curtmetratges com Me, My Sister and the Thing (2006) i Wooden Hand (2013). Ambdues pel·lícules van tenir èxit i llarg recorregut en el circuit internacional de festivals. La seva última pel·lícula documental Imams Go to School es va estrenar a IDFA 2010 i va ser seleccionada per a nombrosos festivals de prestigi (Vancouver, Dubai, Amiens...). Le challat de Tunis és el seu primer llargmetratge.

 

Filmografia

2018 Sheikh's Watermelons (curt)

 2017 Aala Kaf Ifrit

 2016 Zaineb takrahou ethelj

 2013 Le challat de Tunis

 2013 Wooden Hand (curt)

 2013 Yed Ellouh (curt)

 2010 Les imams vont à l'école (documental)

França
Tunísia
2018
23 min
Secció de La Mostra: 

El xeic Tasher és un piadós i respectat imam. Accepta resar pel cos d'una dona a la qual no coneixia, però aquest acte de pietat es convertirà en el pecat que permetrà a Hamid, el seu maquiavèl·lic i ambiciós ajudant, soscavar el seu poder. (fcat.es)

Llengües Àrab, amb subtítols en espanyol
ESTRENA A CATALUNYA