Mohamed Al-Daradji

Biografia 

Nascut a Bagdad (Iraq) l'any 1978. Va estudiar direcció teatral i se'n va anar a Holanda el 1995, on es va especialitzar com a càmera. Més tard es va graduar en estudis cinematogràfics per la universitat de Leeds. Ha fet diversos curtmetratges i alguns vídeos comercials. Ahlaam és la seva primera pel·lícula. Alguns dels seus curts són: The Bulldozer (2002), Skinny (2003), The war (2003), Chicken Soup (2004), Match report (2004) i The Actors ( 2004).

Filmografia

2017 The Journey

 2013 In the Sands of Babylon

 2011 In My Mother's Arms (documental)

 2011 Iraq: War, Love, God & Madness (documental)

 2009 Syn Babilonu

 2008 War, Love, God & Madness (documental)

 2006 Ahlaam

França
Iraq
Països Baixos
Qatar
Regne Unit
2017
82 min

30 de desembre de 2006, primer dia de la Celebració del Sacrifici, una de les més sagrades festivitats musulmanes. L'estació de tren de Bagdad torna a reobrir i Sara té la fèrria intenció de perpetrar un atemptat suïcida. Mentrestant, Salam és un comerciant molt perspicaç que ràpidament s’adona de les intencions de la jove i decideix per tots els mitjans dissuadir-la del seu pla. Després d'una sèrie de successos, Sara pren com a ostatge Salam, però tot i així aquest seguirà intentant convèncer-la que posi fi a les seves intencions. Aconseguirà el comerciant evitar l'atemptat? (Sensacine.com)

Llengües: Àrab i anglès, amb subtítols en espanyol